Steun Muziekvereniging Concordia zonder dat het jou ook maar een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Muziekvereniging Concordia ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook direct naar Muziekvereniging Concordia.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Muziekvereniging Concordia. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Muziekvereniging Concordia hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging Concordia weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziekvereniging Concordia is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Een overzicht van alle deelnemende webwinkels en de links die u doorverwijzen naar deze webwinkels vindt u hier: